מולדר

תיאור

לייצור לחם איכותי יש צורך בציוד המאפשר עיבוד הבצק לצורה הרצויה תוך שימור תהליך הייצור המקורי ושיפור האיכות. להלן מגוון מכונות שיסיעו לאופה המקצועי בעבודתו.

חברת מרנד יצרה לפני כ-55 שנה את המולדר (מעצב) הראשון.

תהליך העיצוב הופך את כדור הבצק למוצר הסופי.

 מהפכת המולדר איפשרה להגיע לרמת עיצוב סופי ממש כפי שעושה זאת האופה באופן ידני.
כאשר ניתן להזמים את המולדר במספר דגמים ותכונות לפי הצורך


תהליך ייצור המוצר במכונה מתבצע בשלושה שלבים ברורים וחשובים:

-טרום למינציה מאפשר  צורה שטוחה ויפה
-גלגול המוצר כ”י בדי לבד
-הארכה / עיצוב  סופי לקבלת המוצר הרצוי באגטים או לחמים.

למידע נוסף באתר הספק.

 

דילוג לתוכן